Onze accommodatie beschikt over:

Binnenbak 20 x 45

Hier kan in ieder jaargetijde getraind worden, door onze automatische sproei-installatie is de bodem altijd optimaal voor gebruik. De binnenbak is deels omheind door muren wat erg geschikt is om jonge paarden te trainen of in alle rust de ervarener paarden te trainen.

Buitenbak 20 x 40

Onze buitenbak beschikt over een houten omheining met natuurlijke afrastering doormiddel van een heg, dit werkt verfrissend voor de paarden en is in de zomerse maanden een mooie afwisseling.

Kantine

Voor een heerlijk bakje koffie of thee, met uitzicht op de binnenbak en het weiland om de training te kunnen volgen of de paarden in het weiland te kunnen zien. 

4 paards stapmolen

Voor de dagelijkse beweging van de paarden met verharde ondergrond, voorzien van verschillende snelheden om zo voor ieder paard het optimale tempo te realiseren.

20 boxen (3 x 3,5)

Voorzien van een schoon stro of zaagsel bed, met uitkijk op de gang waardoor de paarden ten allen tijden kunnen kijken naar hun stalgenoten.

Merrie- opfokboxen

De merries kunnen hier in alle rust een dracht uitlopen en tijdens de bevalling hebben ze genoeg ruimte. Wanneer het veulen geboren is staan ze in een ruime box waar het veulen op kan groeien tot die afgespeent wordt. De jonge paarden die in de zomermaanden dag en nacht in het land lopen komen ‘s winters in de opfok boxen hier hebben ze onbeperkt ruwvoer en dagelijks beweging in gezelschap van hun leeftijdsgenoten.

Spoel-/ poetsplaats

Wij beschikken over een gecombineerde spoel-/ poetsplaats om het paard te poetsen of af te spuiten voor of na de training en/of wedstrijd. Tevens hebben wij ook een losse poetsplaats waar meerdere paarden naast elkaar kunnen staan.

Weidegang

Wij beschikken over genoeg land om onze paarden (wanneer het weer het toelaat) in het weiland te hebben. Hier beschikken zij over kwaliteitsvol gras, water en genoeg ruimte.

Graspaddock

Voor paarden met een blessure hebben wij een graspaddock zo kan ieder paard bij ons genieten van zijn benodigde vrijheid.

Ruime parkeer gelegenheid

Voor trailers en auto’s is er genoeg ruimte bij ons om te parkeren op ons volledig verharde terrein.