De diensten die wij leveren bestaan uit:

Africhten en uitbrengen in sport

Wij zijn zelf actief in de sport en fokkerij vandaar dat africhten en uitbrengen in de paardensport tot onze diensten behoort. Er is de mogelijkheid om uw paard bij ons te laten africhten en/of door te trainen, zoals bovengenoemd is het ook mogelijk om uw paard in de sport uit te brengen. Harry heeft meerdere paarden opgeleid en uitgebracht op zowel nationaal- als internationaal niveau. Wij zorgen ervoor dat er het beste in uw paard naar boven gehaald wordt en u natuurlijk op de hoogte gehouden wordt van de resultaten.

Keuringsklaar maken

Wij beschikken over de mogelijkheid om uw paard keuringsklaar te maken, door onze kennis en faciliteiten kunnen we uw paard optimaal trainen, begeleiden en klaarmaken. Uw paard kunt u ook bij ons in training zetten en uitlaten brengen voor de IBOP- en EPTM test. Wij zorgen ervoor dat het paard op moment suprême optimaal presteert en er in top conditie voor staat. 

In- en verkoop sportpaarden

Wilt u uw paard verkopen of bent u opzoek naar een nieuw paard? Wij beschikken over een ruime keuze uit springpaarden, deze kunt u vinden onder sportpaarden te koop. Zit er niets voor u tussen? Aarzel niet! Wij helpen u graag met de zoektocht naar een geschikt paard. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen en/of adviseren in het kopen of verkopen van een dressuur- springpaard of pony.

Instructie

Harry de Vries is gecertificeerd instructeur en geeft instructie op ieder niveau, zelf heeft hij diverse paarden op zowel nationaal als internationaal niveau gereden waardoor hij de kennis en ervaring heeft in het opleiden en begeleiden. Harry heeft een aantal mooie titels op zijn naam, zo werd Harry in 2012 gehuldigd als trainer bij het westerkwartier paardenkwartier.

Opleiden van stagiaires

Het opleiden van stagiaires behoord ook tot onze diensten. Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf waar stagiaires van diverse opleiding/ niveaus terecht kunnen. Vanwege onze ervaring in de fokkerij en paardensport kunnen wij onze stagiaires optimaal begeleiden met hun opleiding en stageperiode. Wij zijn een hecht team waar de stagiaires dan ook nauw bij betrokken worden. Het is tevens ook mogelijk om intern stage te lopen bij ons of om uw eigen paard mee te brengen.


Ben je geïnteresseerd in ons als leerbedrijf? Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie of een rondleiding op ons bedrijf!