De diensten die wij leveren bestaan uit:

Paarden vervoer (bij HDV Horse transport)

Heeft u een paard welke vervoerd moet worden binnen de EU dan kunt u contact opnemen met HDV Horse transport. Dit is de zuster onderneming van stal Harry de Vries. HDV Horse transport rijdt op regelmatige basis van en naar Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Maar ook voor andere landen in de EU zijn zij te benaderen.

www.hdvhorsetransport.nl

In- en verkoop sportpaarden

Wilt u uw paard verkopen of bent u opzoek naar een nieuw paard? Wij beschikken over een ruime keuze uit springpaarden, deze kunt u vinden onder sportpaarden te koop. Zit er niets voor u tussen? Aarzel niet! Wij helpen u graag met de zoektocht naar een geschikt paard. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u helpen en/of adviseren in het kopen of verkopen van een dressuur- springpaard of pony.

Instructie

Harry de Vries is gecertificeerd instructeur en geeft instructie op ieder niveau, zelf heeft hij diverse paarden op zowel nationaal als internationaal niveau gereden waardoor hij de kennis en ervaring heeft in het opleiden en begeleiden. Harry heeft een aantal mooie titels op zijn naam, zo werd Harry in 2012 gehuldigd als trainer bij het westerkwartier paardenkwartier.

Opleiden van stagiaires

Het opleiden van stagiaires behoord ook tot onze diensten. Wij zijn een gecertificeerd leerbedrijf waar stagiaires van diverse opleiding/ niveaus terecht kunnen. Vanwege onze ervaring in de fokkerij en paardensport kunnen wij onze stagiaires optimaal begeleiden met hun opleiding en stageperiode. Wij zijn een hecht team waar de stagiaires dan ook nauw bij betrokken worden. Het is tevens ook mogelijk om intern stage te lopen bij ons of om uw eigen paard mee te brengen.


Ben je geïnteresseerd in ons als leerbedrijf? Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie of een rondleiding op ons bedrijf!